Despre noi

Imperial este brand-ul de care aveti nevoie pentru reusita oricarui tip de eveniment din viata voastra. Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde de fiecare data veti simti nevoia sa reveniti. Va oferim patru saloane decorate in stil aristocrat de catre designeri de top.

Saloanele: ElisabetaLudovic si Victoria sunt situate in zona rezidentiala Aviatiei/Pipera.

Veti face cunostinta cu o echipa formata din profesionisti pasionati cu o experienta relevanta in industria evenimentelor de top care va vor sta la dispozitie atat in perioada de organizare, cat si pe intreaga durata a evenimentului.

EVENIMENTE REUSITE!

Nunti, botezuri,cununii, petreceri corporate sau petreceri aniversare, conferinte, seminarii, lansari de produse, expozitii, baluri , banchete, targuri, concerte live, degustari de vinuri.

Arta culinara

Bucataria proprie poate satisface cele mai rafinate gusturi culinare: rasfatam clientii cu cele mai apetisante preparate lasandu-le posibilitatea de a-si personaliza si alege singuri varianta de meniu potrivita . Meniuri variate, concepute de maestrii bucatari atat din bucataria traditionala dar si internationala. Puteti savura fiecare sortiment la degustarile organizate special pentru clientii nostri.

Servicii

IMPERIAL ofera serviciile complete pentru organizarea evenimentelor de succes.

Ospitalitate, capacitate

Saloanele Imperiale reusesc sa impresioneze printr-un design luxuriant, dar si prin atmosfera calda si prietenoasa, precum si prin o delimitare atenta a saloanelor, putand gazdui intre 80 – 500 persoane.

Parcarea generoasa (peste 150 locuri), pazita,va va scuti de grija gasirii unui loc de parcare.

Spatiul centrului nostru de evenimente din Aviatiei/Pipera este structurat in trei parti atent delimitate cu spatii de primire individuale tip lounge, personalizate cu gust.