BALURI, BANCHETE, MAJORATE

BALUL BOBOCILOR

Din prima zi liceu va ganditi la…balul bobocilor, iar pentru ca stim cat de important este pentru voi acest eveniment, ne dorim ca el sa fie deosebit, unic.
Imperial Events va va ajuta, cu servicii organizatorice, decoratiuni si consultanta privind organizarea balului. Va punem la dispozitie toata logistica si experienta noastra pentru ca evenimentul sa fie unul de neuitat.

BALURI ABSOLVIRE

Urmeaza sa fii absolvent? Fie ca absolvi Scoala Generala, Liceul sau Facultatea esti pregatit si te gandesi cu emotie la acest moment. Cu siguranta meriti să te distrezi la maxim, sa beneficiezi de un banchet organizat special pentru tine cu mare grija, de profesionisti.
Asadar balul de absolvire trebuie sa fie memorabil, lasă organizarea în grija noastră, avem experienta si suportul de care ai nevoie!

PETRECERI de MAJORAT

Pentru toti tinerii care vor sa isi serbeze intr-un mod special si intr-un cadru spectaculos implinirea minunatei varste de 18 ani, Imperial Events este locul ideal!
Am creat un meniu all inclusive pentru un astfel de eveniment iar DJ-ul specializat pe astfel de petreceri cat si sonorizarea si luminile, decoratiunile salii sunt oferite de noi.
Majoratul tau va fi o petrecere reusita, iar prietenii vor fi incantati de alegerea ta!

OFERTE

Oferta Baluri si Banchete All Inclusive – descarca

Oferta Baluri si Banchete All Inclusive- Servire Individuala- descarca

Meniu Baluri Open Bufet – descarca

Meniu Baluri Servire Individuala – descarca

Meniu Open Bar Baluri- descarca

Servicii Aditionale Banchete- descarca

MAJORATE SI ANIVERSARI

Meniu la Cheie Open Bufet Aniversari -Majorate1- descarca

Meniu la Cheie Open Bufet Aniversari -Majorate 2- descarca

Meniu la Cheie Individual Aniversari -Majorate 3- descarca